Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μετακόμιση υπηρεσίας μέσα στην πανδημία!

Προφανώς η υπουργός Πολιτισμού δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα των ημερών και τον κίνδυνο της επιδημίας του κορωνοϊού και χρειάζεται συστάσεις άνωθεν προκειμένου να μην προκαλεί την κοινή γνώμη....

Προφανώς η υπουργός Πολιτισμού δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα των ημερών και τον κίνδυνο της επιδημίας του κορωνοϊού και χρειάζεται συστάσεις άνωθεν προκειμένου να μην προκαλεί την κοινή γνώμη.

Δεν εξηγείται με όρους κοινής λογικής το ότι μέσα στην κρίση της πανδημίας η ίδια αποφασίζει την άσκοπη και άκαιρη μετακόμιση της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων από το κτήριο της κεντρικής υπηρεσίας στην οδό Μπουμπουλίνας σε άλλο κτήριο επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια ενέργεια πέρα από κάθε λογική σε αυτή τη συγκυρία. Ενέργεια που, εκτός των άλλων, προϋποθέτει εργασίες συσκευασίας και μεταφοράς, συνεργεία μετακόμισης, μεταφορά δικτύων, απασχόληση εργαζομένων κ.λπ. την ώρα που η κυβέρνηση έχει επιβάλει επιτήρηση κυκλοφορίας και απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων.

Έπρεπε οι εργαζόμενοι του υπουργείου να κινητοποιηθούν και ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ να καταγγείλει την απόφαση ζητώντας τη ματαίωση της μετακόμισης για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας για να καταλάβει η υπουργός το μέγεθος του ατοπήματος και να ανακαλέσει εν τέλει. Σε ποιον πλανήτη ζει η υπουργός;

Πόλυ ΚΡΗΜΝΙΩΤΗ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις