Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ανοίγει τη νέα εικαστική σεζόν με την έκθεση “Μιχάλης Μαδενής: Ζωγραφική”, σε επιμέλεια Χρίστου Χριστοφή, έως και την 1η Δεκεμβρίου, Ελ. Βενιζέλου 63, Ν. Ιωνία. ΣΤΟ...

Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ανοίγει τη νέα εικαστική σεζόν με την έκθεση “Μιχάλης Μαδενής: Ζωγραφική”, σε επιμέλεια Χρίστου Χριστοφή, έως και την 1η Δεκεμβρίου, Ελ. Βενιζέλου 63, Ν. Ιωνία.

ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ εγκαινιάζεται μεθαύριο Παρασκευή έκθεση Μικρογλυπτικής του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος με τη συμμετοχή 100 γλυπτών, Βασιλίσσης Σοφίας 22.

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ena contemporary εγκαινιάζεται την Τρίτη 16 Οκτωβρίου η ατομική έκθεση του Νίκου Κρανάκη με τίτλο “Desert Landscapes”, Βαλαωρίτου 9Γ.

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ λειτουργεί η έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Σιγρίου «Το δάσος κάτω απ' το δρόμο» που περιλαμβάνει σειρά μεγάλων φωτογραφιών με επεξηγήσεις στα ελληνικά και τα αγγλικά και οχτώ χαρακτηριστικά απολιθωμένα κομμάτια.

ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ πραγματοποιείται συμμετοχικό εργαστήρι ζωγραφικής στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης «Κούρος... εκ του φυσικού», το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, με τηλεφωνική κράτηση στα 213214 4800/ -4866/ -4893.

ΣΤΟ FOTAGOGOI του Μεταξουργείου εγκαινιάζεται την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο "ΦΕΥ: ΕΔΩ", του Αριστομένη Θεοδωρόπουλου, Λεοννάτου 4.

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΕΤ εγκαινιάζεται αύριο στις 8.00 μ.μ. η έκθεση του Γιάννη Μιχαηλίδη “Όμορα σχήματα”, Αμερικής 13.

ΣΤΟ SPACE 52 παρουσιάζεται από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου η ομαδική έκθεση “Athens in a tank” με έργα από πηλό, έως και τις 3 Νοεμβρίου, Καστοριάς 53, Βοτανικός.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ φιλοξενεί από αύριο την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αριστομένη Κατσούλα με τίτλο «Προσωπο-γραφίες» και διάρκεια μέχρι το Σάββατο 3 Νοεμβρίου. Λεμπέση 4, Μακρυγιάννη.

ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ παραμένει ανοιχτή έως την Κυριακή 14/10 η φωτογραφική έκθεση του Βαγγέλη Γκίνη “Τροτύλη”.

Δείτε όλα τα σχόλια