Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για τον Μανόλη Αγγελίδη

Η Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου, φίλου και κορυφαίου πολιτικού επιστήμονα Μανόλη Αγγελίδη.

Το έργο του Μανόλη είναι θεμελιώδες για την κατανόηση του πυρήνα της πολιτικής φιλοσοφίας και ιδιαίτερα του φιλελευθερισμού, γι’ αυτό και αποτελεί θεμέλιο για την κριτική οριοθέτηση της έννοιας μιας δημοκρατικής κοινωνίας ελευθέρων και ίσων πολιτών.

Η κριτική σκέψη και η κριτική ανάλυση του Μανόλη αποτελούν κεφάλαιο όχι μόνο για την ελληνική, αλλά και για τη διεθνή γνωσιοθεωρητική προσέγγιση της έννοιας του πολιτικού και οδηγό για τη σύγχρονη πολιτική φιλοσοφία.

Η Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Μανόλη και συμμετέχει στο πένθος της που είναι πένθος και όλων των ομοτέχνων.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν να βγουν κι από πάνω...

Τέλεια λοιπόν. Οι βασικοί εκφραστές του κοινωνικού δαρβινισμού, οι πολέμιοι της κοινωνικής αλληλεγγύης, οι ταλιμπάν που έχουν ορίσει ως σκοπό της ζωής τους την ολοκληρωτική καταστροφή του κοινωνικού...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο