Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύντομα

Μια βραδιά για τη Χρύσα Τη Χρύσα Σπηλιώτη, ηθοποιό και θεατρική συγγραφέα, που έχασε τη ζωή της στη μεγάλη φωτιά το περασμένο καλοκαίρι στο Μάτι, θυμούνται συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι της τη...

Μια βραδιά για τη Χρύσα

Τη Χρύσα Σπηλιώτη, ηθοποιό και θεατρική συγγραφέα, που έχασε τη ζωή της στη μεγάλη φωτιά το περασμένο καλοκαίρι στο Μάτι, θυμούνται συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι της τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο θέατρο Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, όπου θα μιλήσουν και θα διαβάσουν κείμενά της οι Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Αναστασάκης, Θοδωρής Γκόνης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Άσπα Τομπούλη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αγγελική Αντωνίου, Βασίλης Κατσικονούρης, Έλση Σακελλαρίδου, Κωνσταντίνα Ζηροπούλου και Γεωργία Δεληγιαννοπούλου. Παρουσιάζει η Αννέτα Παπαθανασίου.

Νέο Δ.Σ. στην ΚΣΟΤ

Νέο Δ.Σ. τοποθετήθηκε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης με πρόεδρο τον τενόρο Βαγγέλη Χατζησίμο, αντιπρόεδρο τη νομικό Κανέλλα Εξαρχάκου και μέλη τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ευκλείδη, τον δικηγόρο Αλέξανδρο Σαρηβαλάση και τη χορογράφο Μαρία Γοργία.

“Αποθήκη καταλοίπων ηδονής”

Η πρόσφατη ποιητική συλλογή του Κώστα Καναβούρη “Αποθήκη καταλοίπων ηδονής” (εκδ. Μελάνι) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Monogram, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Γρηγόρης Αζαριάδης. Υμηττού 17, Χολαργός.

Στις Θεατρικές Σκηνές η “Αλκυονίδα”

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών του Πάνου Κατσαρίδη Θεατρικές Σκηνές, αναλαμβάνει τη διαχείριση της “Αλκυονίδας”, που πρόσφατα χαρακτηρίστηκε μνημείο μετά την ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεοτέρων Μνημείων. Τον Οκτώβριο του 2019 θα παρουσιαστεί το έργο του Σωτήρη Πατατζή «Μεθυσμένη Πολιτεία» σε διασκευή Έλσας Ανδριανού και σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη.

Το βιβλίο του Β. Νικολαΐδη

Το βιβλίο του σκηνοθέτη Βασίλη Νικολαΐδη «4 συναντήσεις: Γιάννης Τσαρούχης, Μάνος Χατζιδάκις, Μαίρη Αρώνη, Νίκος Γεωργιάδης» (εκδ. Άγρα) παρουσιάζεται απόψε στις 8 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες, Σ. Μερκούρη 2, από τους Θανάση Νιάρχο, Γιάννη Μετζικώφ και τον συγγραφέα.

Στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ο ποιητής και εκδότης Bruno Doucey παρουσιάζει αύριο στις 7.30 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο την ποιητική του συλλογή "Αυτοί που σιωπούν" (εκδόσεις Βακχικόν). Θα παρευρεθούν η Φένια Παπαδόδημα, η Murielle Szac και η Κατερίνα Αποστολοπούλου.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει και τα θετικά του ο κορωνοϊός

Ανεξάρτητα από την έκταση που μπορεί να πάρει -και μακάρι να είναι περαστικός όσο πιο ανώδυνα γίνεται ο κορωνοϊός- αποδεικνύεται τελικά πολλαπλά χρήσιμος για την κυβέρνηση. Μερικά παραδείγματα μπορεί να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε γιατί:

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις