Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ.Μητσοτάκης: Αύριο 4 καναντέρ από την Ιταλία και την Κροατία

Eurokinissi

«Θέλω να πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του καιρού τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», σημείωσε ο πρωθυπουργός αναφορικά με τα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη

Τέσσερα καναντέρ από την Ιταλία και την Κροατία αναμένεται να συνδράμουν από αύριο το πρωί στις επιχειρήσεις της πυροσβεστικής, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το συντονιστικό της πυροσβεστικής.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «βρίσκομαι εδώ για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και τους άνδρες του πυροσβεστικού σώματος». 

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «πρώτο μέλημά μας ήταν είναι και θα είναι η προστασίας της ανθρώπινης ζωής και από εκεί και πέρα η προστασία των περιουσιών».

«Θέλω να πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του καιρού τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», σημείωσε ο Κ.Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες οι οποίοι «έχουν δώσει τον εαυτό τους ξάγρυπνοι και κουρασμένοι. Απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη όλης της ελληνικής κοινωνίας».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις