Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νηστικοί και «στο δρόμο» οι εγκλωβισμένοι τουρίστες στην Σαμοθράκη (Video)

«Οι διαδικασίες» φταίνε λέει ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος ενώ το κράτος είναι απών αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Μόνο ως αστειότητα μπορούν να ακουστούν τα λόγια του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μέτιου που μίλησε το πρωί στον ΑΝΤ1 για το πρόβλημα των αποκλεισμένων επισκεπτών αλλά και ολόκληρου του νησιού της Σαμοθράκης με ότι συνεπάγεται αυτό στον ανεφοδιασμό του σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Το κράτος απών. Δεν φτάνει που δεν μπορούσε να βρεθεί πλοίο για τους αποκλεισμένους τουρίστες στην Σαμοθράκη και αναγκάστηκαν επί 8 μέρες να μείνουν στο νησί έπρεπε να πληρώσουν με δικά τους χρήματα τη σίτιση και την διανυκτέρευσή τους χωρίς να τους λέει κανείς αν θα αποζημιωθούν κάποτε για αυτό.

Ο Περιφερειάρχης επέρριψε τις ευθύνες «στις διαδικασίες» που όπως είπε «μπορεί να μην πληρωθεί» η διανυκτέρευση για αυτό προσπάθησαν να καλύψουν τη σίτιση…

«Δεν ήταν εύκολη η διατύπωση ενός τέτοιου αιτήματος (διανυκτέρευση) και για αυτό περιοριστήκαμε στην σίτιση για να μην υπάρξει πρόβλημα και σε αυτό για να μην υπάρξει πρόβλημα και σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωί στον ΑΝΤ1.

Όμως ούτε αυτό εξασφαλίστηκε για τους εγκλωβισμένους καθώς ένα σάντουιτς την ημέρα δεν το λες σίτιση. Έτσι στη συνέχεια το ονόμασε «λύση ανάγκης.»

Μετά από τις ερωτήσεις δημοσιογράφου παραδέχθηκε ότι θα μπορούσαν να εγκριθούν 30.000 ευρώ αντί για μόλις 10.000 αλλά όπως είπε: «Δεν μπορούσαμε να αιτιολογήσουμε γεύματα σε εστιατόρια» για αυτό τους πέταξαν ένα σάντουιτς οπου στα κανάλια το ονομάζουν «σίτιση».

Και αναρωτιέται κανείς υπουργός Ναυτιλίας δεν υπάρχει; Ολόκληρος κρατικός μηχανισμός δεν μπορούσε να βρει μια λύση να ξεπεραστούν "οι διαδικασίες", για να αποφύγει η χώρα την δυσφήμιση και να μην αμαυρωθεί η εικόνα της στο εξωτερικό;

Ή μήπως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα;

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις