Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ.Ραγκούσης: Ο πρωθυπουργός ας αφήσει τους πανηγυρισμούς για το κοντέινερ και ας φροντίσει την καθαριότητα των ΑΤ

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα παραθέτει φωτογραφίες με σκουπίδια σε ΑΤ, κάνοντας λόγο για «σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία αστυνομικών και πολιτών»

«Ο πρωθυπουργός, που πανηγυρίζει για την απομάκρυνση ενός κοντέινερ στα Εξάρχεια, ας φροντίσει σύντομα να πανηγυρίσει και για την επίλυση των οξύτατου προβλήματος καθαριότητας που επιδεινώνεται εντός των αστυνομικών τμημάτων» σχολιάζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Παράλληλα, ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παραθέτει φωτογραφίες με σκουπίδια σε ΑΤ, κάνοντας λόγο για «σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία αστυνομικών και πολιτών».

Τέλος, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι, «φαντάζομαι πως κι η καθαριότητα των αστυνομικών τμημάτων εμπίπτει στις αρμοδιότητές του».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η πολιτική αθλιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη

Στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για την υπόθεση Novartis o Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται να λέει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζουν και ζωές...».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο