Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιάννα Παπαδάκου: Το πρώτο έμβασμα το πήρε η κα Ράικου όταν ήταν εισαγγελέας διαφθοράς (ηχητικό)

«Το πρώτο έμβασμα, του συζύγου της, το πήρε η ίδια, όταν ήταν εκείνη εισαγγελέας διαφθοράς. Την εποχή της έσκασαν τα στοιχεία που ήταν για τους γιατρούς που ήταν και ο σύζυγός της και μιλάω για το έμβασμα του 2008» ανέφερε η Γιάννα Παπαδάκου σε συνέντευξή της για την κατάθεση της πρώην Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου.

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου το μεσημέρι της Πέμπτης στον prisma radio 91.6 και στην εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένη του Χρήστου Τσούτση.

«Την αποκάλυψη για τα εμβάσματα την είχαν κάνει δύο εφημερίδες και της είχαν οδηγήσει στα δικαστήρια. Εγώ είχα σχολιάσει» ανέφερε η Γιάννα Παπαδάκου στη συνέντευξή της.

 «Η κ. Ράικου είπε ότι το ένα ήξερε μόνο και τα άλλα δύο χαλκεύτηκαν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του γιατί η κ. Ράικου πρέπει να απολογηθεί τώρα γιατί δεν είπε για τα άλλα δύο εμβάσματα. Πρέπει να απολογηθεί όχι μόνο γιατί δεν επικαλέστηκε κώλυμα να ερευνά την υπόθεση ενώ ο άντρας είχε εμβάσματα από τη Νovartis δηλαδή αμειβόταν ενώ πήγε και στο δικαστήριο και είπε ψέματα είπε δηλαδή ότι υπάρχει ένα έμβασμα. Πρέπει να μας πει γιατί δεν είπε για τα άλλα δύο και μάλιστα με περισσό θράσος στράφηκε κατά των δημοσιογράφων που τόλμησαν να σχολιάσουν αυτό το γεγονός. Ανάμεσα τους και εγώ.»

«Τα άλλα ψέματα που λέει για το ποιος την πίεσε κλπ… Αυτά λέγονται για την αποκάλυψη για την αποκάλυψη αυτών των επιπλέον εμβασμάτων που συνολικά είναι πάνω από 4.500 ευρώ και είναι 5.»

«Το πρώτο έμβασμα του συζύγου της το πήρε η ίδια, όταν ήταν εκείνη εισαγγελέας διαφθοράς. Την εποχή της έσκασαν τα στοιχεία που ήταν για τους γιατρούς που ήταν και ο σύζυγός της και μιλάω για το έμβασμα του 2008».

Επιπλέον λέει ψέματα όταν είπε ότι «δεν εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα διότι υπάρχει έγγραφο το Γενάρη του 2017 απόρρητο από τις ΗΠΑ που τις αναφέρει ευθύνες για ένα τουλάχιστον πολιτικό πρόσωπο».

«Μου έκανε εντύπωση η χτεσινή παρέμβαση του κ. Πέτσα ο οποίος παρενέβη ευθέως.. σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που κράταγε χαμηλούς τόνους. Οι χτεσινές λοιπόν δηλώσεις ενδεχομένως να σηματοδοτούν μια αλλαγή πλεύσης της κυβέρνησης».

πηγή www.prevezatoday.gr

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις