Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρ. Σωματείου ΟΑΣΑ: Άμεσα προσλήψεις σε προσωπικό κίνησης στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες (video)

“Επιτέλους όχι με λόγια αλλά με πράξεις να στηριχθούν oi δημόσιες αστικές συγκοινωνίες τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη” τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ

“Μην πυροβολείτε άλλο τους εργαζόμενους των αστικών συγκοινωνιών και ειδικότερα τους οδηγούς” τόνισε ο Απόστολος Ραυτόπουλος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, ενώ ζήτησε την άμεση πρόσληψη σε προσωπικό κίνησης και τεχνκό προσωπικό.

Μιλώντας στο MEGA, για τις σκηνές συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο ίδιος σημείωσε ότι “ζητήσαμε ενισχυτικά λεωφορεία στις γραμμές και δεν έγινε”.

Για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ ζήτησε "άμεσα προσλήψεις σε προσωπικό κίνησης και τεχνκό προσωπικό, να γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις", σχολίασε με νόημα.

Περιγράφοντας την κατάσταση στις δημόσιες συγκοινωνίες σημειώθηκε ότι δεν έχουν γίνει προσλήψεις από το 2007, ο στόλος των συγκοινωνιών απαρτίζεται από οχήματα που βρίσκονται στους δρόμους για πάνω από 27 χρόνια, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό στο 90% είναι πάνω από 51 -55 έτη.

“Επιτέλους όχι με λόγια αλλά με πράξεις να στηριχθούν oi δημόσιες αστικές συγκοινωνίες τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη” κατέληξε ο Απόστολος Ραυτόπουλος.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο