Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πέθανε η Δήμητρα Καστάνη

«Μια ξεχωριστή συντρόφισσα, αφοσιωμένη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση, με συμμετοχή στους συνδικαλιστικούς αγώνες των υγειονομικών, με συνεχή και ανιδιοτελή στράτευση στην Αριστερά από τα χρόνια της χούντας μέχρι το τέλος της ζωής της»

Έφυγε χθες από την ζωή η Δήμητρα Καστάνη. Η πολιτική κηδεία θα γίνει αύριο Τρίτη στις 17.00, στο Κοιμητήριο Πρέβεζας.

Με συλλυπητήριο μήνυμά της η ΕΠΕΚΕ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει στην οικογένεια και στους φίλους της τα θερμά συλλυπητήρια κάνοντας λόγο για «μια ξεχωριστή συντρόφισσα, αφοσιωμένη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση (φυσικοθεραπεύτρια εξειδικευμένη στη φροντίδα ασθενών σε ΜΕΘ), με συμμετοχή στους συνδικαλιστικούς αγώνες των υγειονομικών, με συνεχή και ανιδιοτελή στράτευση στην Αριστερά από τα χρόνια της χούντας και της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μέχρι το τέλος της ζωής της».

Η Δ.Καστάνη ήταν υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2007, του 2009 και του 2012 στο νομό Ιωαννίνων και το 2015 στο νομό Πρέβεζας. Επίσης ήταν σύζυγος του γιατρού και πρώην διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλου και μητέρα δύο παιδιών.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις