Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιφέρεια Αττικής: Αποκατάσταση αυλών σε 13 σχολεία του δήμου Αιγάλεω

Φωτογραφία αρχείου-Eurokinissi

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε το ποσό του 1.250.000 ευρώ

Ένα ακόμη σημαντικό έργο στη Δυτική Αθήνα, την ανάπλαση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων σε 13 σχολεία του δήμου Αιγάλεω, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη σημερινή του συνεδρίαση μετά την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Τζόκα.

Πιο συγκεκριμένα το ΠΕ.ΣΥ ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Αιγάλεω για την κατασκευή του έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Περιφέρειας

Οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν στην αντικατάσταση όλων των δαπέδων των αύλειων χώρων από νέα χυτά ελαστικά συνθετικά δάπεδα ασφαλείας, που πληρούν τις απαιτήσεις της Γ.Γ.Α. Επίσης προβλέπεται η αντικατάσταση των μπασκετών (σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Γ.Γ.Α) καθώς και η επισκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των αύλειων χώρων.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πρωτοβουλία στα χέρια της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση, που για τρεισήμισι χρόνια πορεύτηκε με δεμένα τα χέρια, τώρα έχει έναν καθαρό δρόμο μπροστά της. Η προώθηση ώριμων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και ένα σχέδιο εξωστρεφούς δράσης θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο