Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Χαρίτσης: Επιθέσεις φασίζουσας λογικής δεν πτοούν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

«Καταδικάζουμε ως κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά τέτοιες πρακτικές και θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια του δημάρχου. Οι φασιστικές επιθέσεις δεν θα πτοήσουν κανέναν», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της κυβέρνησης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για το περιστατικό βανδαλισμού του σπιτιού του, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Αλ.Χαρίτσης επισκέφτηκε τον κ. Μπουτάρη στο δημαρχείο και σε δηλώσεις που ακολούθησαν εμφανίστηκε «βέβαιος πως τέτοιες επιθέσεις φασίζουσας λογικής δεν πτοούν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που παραμένει δυνατός και γενναίος».

«Καταδικάζουμε ως κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά τέτοιες πρακτικές και θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια του δημάρχου. Οι φασιστικές επιθέσεις δεν θα πτοήσουν κανέναν», πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης.

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε εκ νέου «οργανωμένο σχέδιο» τον βανδαλισμό του σπιτιού του, τονίζοντας πως οι δράστες δεν σεβάστηκαν την οικογένεια του. «Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, θέλησαν να φοβίσουν την οικογένειά μου και αυτό είναι απάνθρωπο», δήλωσε.

Ερωτηθείς εάν συνδέεται το πρόσφατο περιστατικό με τις σκέψεις του για μια νέα υποψηφιότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης είπε πως «δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο