Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η κρίση στο προσφυγικό επανέρχεται: Βίντεο με επιχείρηση διάσωσης βάρκας

Eurokinissi

Σημαντική αύξηση των αφίξεων μεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά από την Τουρκία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες με τις βάρκες να γίνονται καθημερινό φαινόμενο, στη Σκάλα Συκαμιάς.

Η ιστοσελίδα stonisi.gr παρουσιάζει βίντεο με την άφιξη βάρκας τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής 2 προς την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Το «Ν» βρέθηκε στην περιοχή και κατέγραψε τα πρώτα λεπτά της αποβίβασης των ανθρώπων που ήρθαν από τα απέναντι παράλια στην Σκάλα Συκαμιάς. Πρόκειται για οικογένειες Αφγανικής καταγωγής με μικρά παιδιά τα οποία ήταν εμφανώς σαστισμένα αλλά και χαρούμενα που μπόρεσαν να περάσουν σώοι το θαλάσσιο πέρασμα.

Η όλη επιχείρηση διάσωσης γινόταν υπό την επίβλεψη του Λιμενικού Σώματος από την θάλασσα και της Ελληνικής Αστυνομίας από το έδαφος.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις