Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Μπελαβίλας: O Πειραιάς απάντησε σε Γιαννιτσά και Διαβατά

Εκατοντάδες αλληλέγγυοι, απλοί πολίτες, βρέθηκαν στο λιμάνι τα ξημερώματα της Δευτέρας για να υποδεχθούν τους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν από τη Σάμο στην ενδοχώρα», σημειώνει ο Ν.Μπελαβίλας

«H απάντηση στα Γιαννιτσά και τα Διαβατά δόθηκε από τον Πειραιά. Εκατοντάδες αλληλέγγυοι, απλοί πολίτες, βρέθηκαν στο λιμάνι τα ξημερώματα της Δευτέρας για να υποδεχθούν τους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν από τη Σάμο στην ενδοχώρα», σημειώνει ο Νίκος Μπελαβίλας.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «μετά το κάλεσμα του "Πειραιάς για Όλους" το Σαββάτο, ανάμεσα στις άλλες πολλές προσκλήσεις για κινητοποίηση, μέλη, φίλοι και οι εκλεγμένοι της δημοτικής παράταξης έδωσαν το "παρών" στο λιμάνι με καλούδια στα χέρια για να περάσουν το μήνυμα πως υπάρχει και η Ελλάδα που τιμά το παρελθόν της και την ιστορία της, που σέβεται την μνήμη των παππούδων της.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις