Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Καλωσορίζουμε τους πρόσφυγες την Τρίτη το πρωί»

«Αύριο το πρωί Τρίτη στις 06.45 στην πύλη Ε2 του λιμανιού του Πειραιά θα είμαστε εκεί για να υποδεχθούμε τους πρόσφυγες που έρχονται από την Λέσβο», σημειώνει το τμήμα Μεταναστευτικής - Προσφυγικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά

«Χτες το βράδυ από τον Πειραιά στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης υποδεχόμενοι πρόσφυγες από την Σάμο. Ήταν η αρχή. Θα είμαστε και αύριο το πρωί Τρίτη στις 06.45 στο λιμάνι στην πύλη Ε2 για να υποδεχθούμε τους πρόσφυγες που έρχονται από την Λέσβο», τονίζεται σε κοινό κάλεσμα του τμήματος Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά. 

Παράλληλα σημειώνεται ότι «θα είμαστε εκεί για να στείλουμε το μήνυμα ότι η δική μας Ελλάδα, που το 2015 από το λιμάνι του Πειραιά έστειλε στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, αντιστέκεται και σήμερα στη μισαλλοδοξία και το ρατσιστικό ζόφο και θα υποδεχθεί με ανοιχτή αγκαλιά, σε κάθε γωνιά της, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους κολασμένους τούτης της γης».

«Ανθρώπους όπου ο πόλεμος, η φτώχεια, η εξαθλίωση και ο θάνατος τους ανάγκασαν να ξεριζωθούν».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις