Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ. Φωτιάδης: Η ΝΔ είναι σαν να θέλει να εκδικηθεί τους πρόσφυγες (Ηχητικό)

Eurokinissi

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά μίλησε για τις εκδηλώσεις υποδοχής προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά

Για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης και υποδοχής προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2 στο οποίο συμμετείχαν για δεύτερη μέρα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο μίλησε Στο Κόκκινο ο Χρήστος Φωτιάδης, ο οποίος είναι γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Ο κ. Φωτιάδης στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε «σπάσαμε την αμηχανία που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης απέναντι σε όλες αυτές τις μισαλλόδοξες και ρατσιστικές φωνές που δυστυχώς ακούμε σε διάφορες περιοχές της χώρας».

Οι πρόσφυγες μας κοίταγαν κουρασμένοι και με έκπληξη όταν κατάλαβαν γιατί είμαστε εκεί, σημείωσε ο κ. Φωτιάδης, ο οποίος επισήμανε τις ευθύνες της ΝΔ για το κλίμα ξενοφοβίας το οποίο έχει δημιουργήσει και προσπαθεί να διαχειριστεί τώρα το προσφυγικό ζήτημα με μια σκληρή ακροδεξιά ατζέντα. Επισήμανε ότι με όσα κάνει και νομοθετεί (εκκένωση καταλήψεων, κατάργηση ΑΜΚΑ, κ.ά.) η κυβέρνηση είναι «Είναι σαν να θέλει να εκδικηθεί όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Νιώθω υπερήφανος για το πως διαχειρίστηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το προσφυγικό με ανθρωπιά και αλληλεγγύη, εξήγησε ο κ. Φωτιάδης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις