Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Επιμένουν οι εκδότες στα μέτρα ενίσχυσης για τον Τύπο. Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - ΕΙΗΕΑ με ανακοίνωση της επισημαίνει την ανησυχία της για τη δυσάρεστη εξέλιξη της αναστολής...

Επιμένουν οι εκδότες στα μέτρα ενίσχυσης για τον Τύπο. Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - ΕΙΗΕΑ με ανακοίνωση της επισημαίνει την ανησυχία της για τη δυσάρεστη εξέλιξη της αναστολής έκδοσης του ημερήσιου «Έθνους» και κρούει το καμπανάκι στη νέα κυβέρνηση: «καθίσταται πλέον πασιφανές ότι η ανάγκη λήψης μέτρων ενίσχυσης του Τύπου είναι επιτακτική».

Τα μέτρα ενίσχυσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είχαν ανακοινωθεί λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, δεν ικανοποίησαν τους εκδότες. Ο κύριος λόγος δεν ήταν το συνολικό ποσό, σχετικά χαμηλό, 6 εκατ. ευρώ για όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες, αλλά κυρίως οι προϋποθέσεις που περιλαμβάνονταν στην υπ. Απόφαση ώστε οι εκδοτικές επιχειρήσεις να περιληφθούν στους δικαιούχους: οφείλουν να μην χρωστούν στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και στους εργαζομένους τους. Ο όρος αυτός κάνει τη ρύθμιση ανεφάρμοστη, είχε δηλώσει τότε ο πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ Νίκος Χατζηνικολάου.

Το πρώτο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Άγιαξ για το Champions League θα μεταδώσει απευθείας από την Τούμπα το Open, την ερχόμενη Τρίτη 6 Αυγούστου, ώρα 20.00. Την περιγραφή θα κάνει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Οι μετακινήσεις στα Γραφεία Τύπου των καναλιών συνεχίζονται. Η Κατερίνα Ζάννη -προερχόμενη από το MEGA- αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, όπου ασκούσε καθήκοντα communication manager.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο