Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τραβάνε το σχοινί για τα δικαιώματα του ποδοσφαίρου στην ΕΡΤ

Την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρχουν ενδεχομένως κάποια νεότερα για τα δικαιώματα μετάδοσης των πρωταθλημάτων και των αγώνων των ΠΑΕ από την ΕΡΤ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει, σύμφωνα με...

Την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρχουν ενδεχομένως κάποια νεότερα για τα δικαιώματα μετάδοσης των πρωταθλημάτων και των αγώνων των ΠΑΕ από την ΕΡΤ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού, αρμόδιου για τα ΜΜΕ Στέλιου Πέτσα με το Δ.Σ. της ΕΡΤ, προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος διαχείρισης των δικαιωμάτων των αγώνων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά το πλήθος των αντιδράσεων τόσο από τις ΠΑΕ όσο και από τα πρωταθλήματα, απέναντι στην πρόταση της ΕΡΤ για μείωση έως και 65% του ύψους των δικαιωμάτων που θα τους καταβληθούν από την ΕΡΤ.

Αργά το απόγευμα χθες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League1, με επίσημη ειδοποίησή της, αρνείται κάθε διαπραγμάτευση πάνω στην πρόταση της ΕΡΤ για μείωση του δικαιώματος κατά 45%.

Κατά τα λοιπά, ο Στ. Πέτσας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεσμεύτηκε ενώπιον του Δ.Σ. της ΕΡΤ ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα κανάλι, ενώ η προκήρυξη για νέο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου, με το άνοιγμα της Βουλής.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις