Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων "Ο πιο αδύναμος κρίκος", που είχε μεταδοθεί και στο παρελθόν από το Mega, θα προβάλλει από τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι...

 

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων "Ο πιο αδύναμος κρίκος", που είχε μεταδοθεί και στο παρελθόν από το Mega, θα προβάλλει από τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου και του παρουσιαστή. Την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες. Το τηλεπαιχνίδι, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τη «Νεότερη ελληνική Πολιτική Ιστορία 1750-1940 - Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου 1936-1940», παραγωγής 1992, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει το Αρχείο της ΕΡΤ με αφορμή τη συμπλήρωση 83 ετών από την επιβολή της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου 1936 από τον Ιωάννη Μεταξά. Πρόκειται για σειρά ντοκιμαντέρ του Άγγελου Σιδεράτου, που πραγματεύεται θέματα της Πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδας. Το συγκεκριμένο επεισόδιο εστιάζει στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου 1936 και στην πολεμική προσπάθεια των Ελλήνων στο αλβανικό μέτωπο.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο