Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αφιέρωμα στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη

Το Σάββατο, στην εκπομπή "Στα τραγούδια λέμε Ναι"

Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος είναι αφιερωμένη στον νέο στην ηλικία στιχουργό Νίκο Μωραΐτη που μετράει ήδη δεκάδες επιτυχίες, όπως το «Κάνε τον χειμώνα καλοκαίρι» και «Χέρια ψηλά».

Τιμώντας τον νέο στιχουργό, η εκπομπή, που μεταδίδεται το ερχόμενο Σάββατο ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1, παρουσιάζει τα τραγούδια του με τις φωνές και την παρουσία σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως των Κώστα Μακεδόνα, Γιώτας Νέγκα, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Παυλίνας Βουλγαράκη, Γιώργου Καραδήμου, Θοδωρή Μαυρογιώργη, Νίκου Μερτζάνου και Θανάση Αλευρά.

Ακόμη, στην παρέα της βραδιάς, ο διευθυντής του Μουσικός FM Νίκος Νικολακόπουλος, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Δημήτρης Μεϊδάνης, Βιβή Παπαστάθη, Διονύσης Καστόρας, η δημοσιογράφος Νατάσα Μαστοράκου και οι ηθοποιοί Σοφία Μανωλάκου, Θύμιος Κούκιος και Πάνος Νάτσης.

Για τον Νίκο Μωραΐτη και για τους «δεσμούς αίματος» που τη δένουν μαζί του μιλά η Δήμητρα Γαλάνη.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις