Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τεχνικά προβλήματα Στο Κόκκινο λόγω της πυρκαγιάς στον Υμηττό

Η φωτιά που ξέσπασε στον Υμηττό τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε εκτός των άλλων καταστροφικών αποτελεσμάτων ως άμεση συνέπεια να πληγεί και ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στους πρόποδες του Υμηττού έφτασε με ταχύτητα λόγω των ισχυρών ανέμων μέχρι το πάρκο κεραιών δημιουργώντας σοβαρά τεχνικά προβλήματα στο κέντρο εκπομπής του σταθμού και παρά τις άοκνες προσπάθειες των τεχνικών του, το σήμα δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Τα τηλέφωνα του ραδιοφώνου δεν σταμάτησαν να χτυπούν από ακροατές που ήθελαν να ακούσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές αλλά και να ενημερωθούν για το μέγεθος της ζημιάς.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο εκπέμπει προς το παρόν μόνο διαδικτυακά, ενώ οι προσπάθειες για να επιλυθεί το τεχνικό πρόβλημα συνεχίζονται. Μπορείτε να ακούτε το πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο μέσα από την ιστοσελίδα www.stokokkino.gr.

Ολική καταστροφή για τον Love

Ολική ήταν η καταστροφή των εγκαταστάσεων του Love 97,5 στον Υμηττό σύμφωνα με ανάρτηση του διευθυντή του σταθμού στο Facebook.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αλήθειες που πονάνε

Υποτίθεται ότι τόσον καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να σπιλώσει και να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Δειτε ολοκληρο το αρθρο