Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το άσπρο μαύρο στις ειδήσεις της ΕΡΤ

Η τιμή του ρεύματος.. μειώνεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ με το «καλημέρα» της νέας κυβέρνησης έγιναν μειώσεις στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την περασμένη Κυριακή.

Το «ρεπορτάζ» της δημόσιας τηλεόρασης δεν είδε τις αυξήσεις στην τιμή της κιλοβατώρας, δεν είδε τις αυξήσεις στο λεγόμενο «νυχτερινό» ρεύμα, δεν είδε ότι κόβεται στο μισό η έκπτωση για τους συνεπείς καταναλωτές. Τι είδε; «Μεγάλες προσφορές με κουπόνια» και «εκπτωτικά πακέτα». Δηλαδή φθηναίνει το ρεύμα!

Όποιος ανίδεος παρακολουθούσε αμέριμνα το «ρεπορτάζ» της ΕΡΤ1 την προηγούμενη Κυριακή θα είχε την εντύπωση ότι η τιμή του ρεύματος μειώνεται. Τι να συμπεράνει κανείς όταν ακούει για «εκπτωτική πολιτική της ΔΕΗ»; Και ότι «μπορούν να βγουν κερδισμένοι οι συνεπείς καταναλωτές»; Για «φθηνό ρεύμα»; Άρες μάρες κουκουνάρες. Προς επίρρωση των ψευδών, το «ρεπορτάζ» συμπληρώθηκε με αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Κ. Χατζηδάκη στον ΣΚΑΪ, ο οποίος επιβεβαίωσε τα «πακέτα προσφορών» από τη ΔΕΗ.

Η αυθαιρεσία στην παρουσίαση των πραγματικών περιστατικών και η απόκρυψη των πραγματικών αυξήσεων στις τιμές του ρεύματος δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για ποιο λόγο το «ρεπορτάζ» δεν είχε καμία υπογραφή, κανενός ρεπόρτερ. Ποιος το έγραψε; Ποιος το μοντάρισε; Ποιος έκανε τη συρραφή των βίντεο; Τίνος ιδέα ήταν να παρουσιαστεί αυτή η ντροπή; Του διευθυντή; Του αρχισυντάκτη; Άγνωστο.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις