Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιβεβαιώνει την «εθελούσια έξοδο» η διοίκηση της ΕΡΤ

Σε συνάντηση με την ΠΟΣΠΕΡΤ

Αγωνιστικό “παρών” δίνει η ΠΟΣΠΕΡΤ μετά τη συνάντησή της με τη διοίκηση της ΕΡΤ, τον πρόεδρο Κ. Ζούλα και τον διευθ. σύμβουλο Γ. Γαμπρίτσο την περασμένη Τρίτη. Όπως ενημερώνει η Ομοσπονδία, η διοίκηση κινείται στις θέσεις που είχε διατυπώσει στο παρελθόν η Ν.Δ., ενώ σε πολλά σημεία οι προθέσεις τους παραμένουν θολές.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντοτε με την ΠΟΣΠΕΡΤ, σαφείς απαντήσεις δόθηκαν για ορισμένα θέματα. Έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για αλλαγή ή «επικαιροποίηση» του οργανογράμματος, όπως και η εθελούσια έξοδος προσωπικού, η οποία, όπως είπαν, θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τον στόχο της ανανέωσης προσωπικού.

Έμφαση θα δοθεί από τη νέα διοίκηση -σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ- κυρίως στο περιεχόμενο (πρόγραμμα) και δευτερευόντως στην τεχνολογική ανάπτυξη και το δίκτυο μετάδοσης. Με παρεμβάσεις τους επιχειρούν να σταματήσουν τη θεσμοθετημένη παραχώρηση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο, που από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ τροφοδοτούν το δημόσιο ταμείο.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η πολιτική αθλιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη

Στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για την υπόθεση Novartis o Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται να λέει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζουν και ζωές...».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο