Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Νέα Kontra News Σε μικρό σχήμα τάμπλοϊντ κυκλοφορεί από χθες η εφημερίδα Kontra News, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό, μεγάλο σχήμα. Η εφημερίδα, που συστήνεται ως «η πιο συνεπής δημοκρατική...

 

Νέα Kontra News Σε μικρό σχήμα τάμπλοϊντ κυκλοφορεί από χθες η εφημερίδα Kontra News, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό, μεγάλο σχήμα. Η εφημερίδα, που συστήνεται ως «η πιο συνεπής δημοκρατική εφημερίδα», εκσυγχρονίζεται και κυκλοφορεί έγχρωμη σε όλες τις 16 σελίδες της, ακόμα πιο μαχητική και δυναμική.

Τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Ειρήνης Νικολαΐδου, συζύγου του αείμνηστου Θεόδωρου Νικολαΐδη, εκδότη της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας το «ΦΩΣ», εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εκδοτών- ΕΙΗΕΑ.

Σε αγώνα δρόμου τα κανάλια για την τηλεθέαση: Μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ότι ετοιμάζεται να ξεθάψει το Big Brother, πληροφορίες από τον Alpha αναφέρουν ότι εκεί συζητούν για το Power of Love.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις