Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Νέο βιβλίο από τον δημοσιογράφο Χριστόφορο Κάσδαγλη με τίτλο «1983» κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία. Περιγράφει τη βίαιη ενηλικίωση του Βλαδίμηρου Δημητριάδη, όταν στα είκοσί του χρόνια τον διώχνει...

Νέο βιβλίο από τον δημοσιογράφο Χριστόφορο Κάσδαγλη με τίτλο «1983» κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία. Περιγράφει τη βίαιη ενηλικίωση του Βλαδίμηρου Δημητριάδη, όταν στα είκοσί του χρόνια τον διώχνει ο πατέρας του από το σπίτι και αναγκάζεται να ζήσει στην κατάληψη της σχολής του. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκατασταθεί επαγγελματικά επιχειρώντας τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία. Η απουσία νοσταλγίας, το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του βιβλίου. Η παρουσίαση στην Αθήνα θα γίνει την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι η καλεσμένη του Π. Τσίμα στην εκπομπή «Αποτύπωμα» στον ΣΚΑΪ, αύριο Πέμπτη, τα μεσάνυχτα ακριβώς.

Επανέρχεται η Βίκυ Φλέσσα στην ΕΡΤ2. Η υποψήφια για την Ευρωβουλή με τη Ν.Δ. επανέρχεται στην οθόνη της ΕΡΤ2 με την εκπομπή «Στα Άκρα», κάθε Τετάρτη, ώρα 8 το βράδυ, και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα μετά τα μεσάνυχτα.

«Πολιτιστική ζώνη» στην ΕΡΤ2 Η εκπομπή αποτελεί μέρος της «πολιτιστικής ζώνης» της ΕΡΤ2, κάθε απόγευμα στις 8. Τη Δευτέρα θα μεταδίδεται η εκπομπή «Μονόγραμμα» του Γιώργου Σγουράκη και στις 8.30 μ.μ. η εκπομπή για το θέατρο «Σαν μαγεμένοι...» με τον Γιώργο Δαράκη. Κάθε Τρίτη, «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη. Κάθε Πέμπτη, «Η εποχή των εικόνων» με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου για τα εικαστικά και την Παρασκευή η «Art Week» με τη Λένα Αρώνη.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κατάντια για μια παραγραφή

Η κωμωδία που ανεβάζουν στην Προανακριτική η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. συνεχίστηκε και χθες. Το υπόμνημα που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Αγγελής από τις 6 Δεκεμβρίου διέρρευσε σε ιστοσελίδες πριν δοθεί στα ίδια τα μέλη της Επιτροπής. Και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έδωσε και πήρε.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο