Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παρατηρητήριο COVID 19 με τον Κώστα Αρβανίτη: Η καρδιά της επικαιρότητας χτυπά στο Κόκκινο (Video)

O Ευκλείδης Τσακαλώτος, o Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Μιχάλης Υδραίος της Αλληλεγγύης για Όλους, ο γιατρός Γιάννης Σκυνδίλιας ο οποίος θα μας μιλήσει για το κείμενο που υπέγραψαν 700 γιατροί ζητώντας ένα ΕΣΥ που θα αντέχει κάθε μέρα και ο Κώστας Λάζαρης μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας είναι οι καλεσμένοι του Κώστα Αρβανίτη σήμερα στο Παρατηρητήριο COVID 19 για να σχολιάσουν την επικαιρότητα.

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» μετά τη χθεσινή πρεμιέρα όπου ο Κώστας Αρβανίτης συνομίλησε με την πρώην Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, επιστρέφει σήμερα για ακόμα μία φορά στην αιχμή της επικαιρότητας όσον αφορά τα εργασιακά, αλλά και την κατάσταση της δημόσιας υγείας αυτή την περίοδο της πανδημίας του COVID-19.

Απόψε πρόκειται να συνδεθούν μέσω Skype και να σχολιάσουν την επικαιρότητα ο βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Μιχάλης Υδραίος της Αλληλεγγύης για Όλους, ο γιατρός Γιάννης Σκυνδίλιας ο οποίος θα μας μιλήσει για το κείμενο που υπέγραψαν 700 γιατροί ζητώντας ένα ΕΣΥ που θα αντέχει κάθε μέρα και ο Κώστας Λάζαρης, Μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ θα σχολιάσει την κοινωνική νίκη της κατάργησης της κυριακάτικης λειτουργίας των σούπερ μάρκετ.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις