Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Αλέξη Παπαχελά, μας λείπεις"

Συγκινητικό ήταν το σημείωμα του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις στην "Καθημερινή" για την απουσία του διευθυντή Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος περνάει τη δοκιμασία του κορωνοϊού. Όπως γράφει ο Αθ. Έλλις,...

Συγκινητικό ήταν το σημείωμα του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις στην "Καθημερινή" για την απουσία του διευθυντή Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος περνάει τη δοκιμασία του κορωνοϊού.

Όπως γράφει ο Αθ. Έλλις, μετά το κρούσμα που διαπιστώθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας εξετάστηκε το προσωπικό για κορωνοϊό και σχεδιάστηκε η εξ αποστάσεως εργασία. Η συντριπτική πλειονότητα αρνητικοί, ο διευθυντής Αλέξης Παπαχελάς θετικός στον ιό, είχε όμως προλάβει να οργανώσει την τηλεργασία. Όπως γράφει:

«Το μόνο που λείπει από τον παραγωγικό ιστό της εφημερίδας είναι ο διευθυντής. Πριν από λίγες ημέρες ευχαριστούσε τα στελέχη γιατί 'τα έδωσαν όλα', τους συνιστούσε ψυχραιμία και τους ζητούσε να σκεφθούν 'τι άλλο χρειάζεται για να βγαίνει η εφημερίδα, πρακτικά'. Η απάντηση είναι: Τίποτα. Εκτός από τον διευθυντή της».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις