Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποτυχημένο ντοκιμαντέρ για τον Κωνστ. Μητσοτάκη στην ΕΡΤ

Θα το δείτε θέλετε δεν θέλετε. Το φιλμ ντοκιμαντέρ «Ορεινές Συμφωνίες» του Βαγγέλη Ευθυμίου, με επίκεντρο τον «άγνωστο» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην ΕΡΤ2 την παραπάνω Παρασκευή στις 9.00 το βράδυ

 Θα το δείτε θέλετε δεν θέλετε. Το φιλμ ντοκιμαντέρ «Ορεινές Συμφωνίες» του Βαγγέλη Ευθυμίου, με επίκεντρο τον «άγνωστο» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που απεβίωσε στις 29 Μαΐου 2017, σε ηλικία 99 ετών. Το ντοκιμαντέρ θα προβάλει η ΕΡΤ2 την παραπάνω Παρασκευή στις 9.00 το βράδυ, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του.

Το ντοκιμαντέρ  βγήκε στις Αθηναϊκές αίθουσες πριν μερικούς μήνες, την  περίοδο 31/10 - 3/11/2019, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού: σύμφωνα με τον πίνακα εισιτηρίων του εγχώριου box office , το ντοκιμαντέρ προσέλκυσε μόλις 441 θεατές σε 4 αίθουσες.

Η λαμπερή πρεμιέρα είχε γίνει στο Αθήναιον των  Αμπελοκηπων, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της Ντόρας Μπακογιάννη κ.α.

Η ΕΡΤ αποφάσισε να προσφέρει το ντοκιμαντέρ στο ευρύ κοινό, μέσα από τις συχνότητες της. Το φιλμ, διάρκειας 80 λεπτών, τηλεοπτικών προδιαγραφών, παραγωγής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εξερευνά, απολύτως μονόπλευρα, τη σχέση του Μητσοτάκη με την πολιτική, την οικογένεια, τη χώρα του και τη φύση, παραδίδοντας τελικά, μια αγιογραφία.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις