Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δυσκολίες για τα «δικά μας παιδιά» στην ΕΡΤ - Γκάφα με τις προσλήψεις των ανταποκριτών

Ανακαλεί άρον- άρον η διοίκηση της ΕΡΤ την απόφαση πρόσληψης των 5 δημοσιογράφων- ανταποκριτών στο εξωτερικό με συμβάσεις έργου.

Η απόφαση είχε ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΡΤ στα μέσα Απριλίου και φορούσε μεταξύ άλλων, ανταποκριτή στη Λευκωσία (παρά τη στενή συνεργασίας ΕΡΤ- ΡΙΚ), δεύτερο ανταποκριτή στις Βρυξέλλες, δύο δημοσιογράφους για ..ριράϊτινγκ στο διαδίκτυο και μία ακόμη αναγκαία ανταποκρίτρια στο Παρίσι.

Και ενώ όλα δούλευαν ρολόϊ –ας πούμε η δεύτερη ανταποκρίτρια των Βρυξελλών παρέμενε κολλημένη στην Αθήνα, αίφνης, αποφασίζεται να ανακληθεί η απόφαση των συμβάσεων τους, για «συνέχιση της διαδικασίας».

Όπως αναφέρει η νέα απόφαση, «προκειμένου να πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης με το σύνολο των υποψηφίων που κρίθηκαν ως επικρατέστεροι, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική πρόσκληση».

Τι ακριβώς συνέβη; Οι πανέξυπνοι της ΕΡΤ διάλεξαν τα σωστά τα παιδιά τα «δικά μας», σύμφωνα με όλους τους τύπους, παρέλειψαν όμως μια σημαντική παράμετρο της προκήρυξης, την προσωπική συνέντευξη.

Τι χρειάζεται η συνέντευξη, όταν τους δικούς μας τους ξέρουμε;

Όμως ατύχησαν. Διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι τους διεμήνυσαν ότι προτίθενται να προσβάλλουν τον διαγωνισμό ως παράτυπο, καθώς η ΕΡΤ παρέλειψε το στάδιο των συνεντεύξεων. Λογικό. Η ΕΡΤ έτσι, πήρε πίσω τις προσλήψεις και ξεκινάει συνεντεύξεις.

Αν προσλάβει τους ίδιους θα είναι μεγάλη έκπληξη!

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις