Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Η ΠΟΣΠΕΡΤ αλληλέγγυα στον αγώνα των ανθρώπων του Πολιτισμού Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους στη διαδήλωση σήμερα, 21η Μαΐου, στηρίζοντας την κινητοποίηση των εργαζομένων στον Πολιτισμό. "Είμαστε μαζί τους...

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αλληλέγγυα στον αγώνα των ανθρώπων του Πολιτισμού Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους στη διαδήλωση σήμερα, 21η Μαΐου, στηρίζοντας την κινητοποίηση των εργαζομένων στον Πολιτισμό. "Είμαστε μαζί τους δυναμικά αλληλέγγυοι και σύμμαχοι, όχι μόνο γιατί τους το χρωστάμε, αφού και εκείνοι μας στήριξαν όταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έριξε μαύρο στον Πολιτισμό και την ενημέρωση δολοφονώντας την ΕΡΤ, αλλά γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και την κοινωνία που κάποιοι θέλουν να την καταδικάσουν σε πολιτισμική αφυδάτωση και πνευματικό θάνατο".

Επιστρέφει το "Κόκκινο Ποτάμι" στο OPEN με νέα επεισόδια από την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου. Η δραματική σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη για τη γενοκτονία των Ποντίων θα προβάλλεται όπως παλαιοτέρα, στις 9 μ.μ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο