Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Η ΠΟΣΠΕΡΤ αλληλέγγυα στον αγώνα των ανθρώπων του Πολιτισμού Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους στη διαδήλωση σήμερα, 21η Μαΐου, στηρίζοντας την κινητοποίηση των εργαζομένων στον Πολιτισμό. "Είμαστε μαζί τους...

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αλληλέγγυα στον αγώνα των ανθρώπων του Πολιτισμού Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους στη διαδήλωση σήμερα, 21η Μαΐου, στηρίζοντας την κινητοποίηση των εργαζομένων στον Πολιτισμό. "Είμαστε μαζί τους δυναμικά αλληλέγγυοι και σύμμαχοι, όχι μόνο γιατί τους το χρωστάμε, αφού και εκείνοι μας στήριξαν όταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έριξε μαύρο στον Πολιτισμό και την ενημέρωση δολοφονώντας την ΕΡΤ, αλλά γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και την κοινωνία που κάποιοι θέλουν να την καταδικάσουν σε πολιτισμική αφυδάτωση και πνευματικό θάνατο".

Επιστρέφει το "Κόκκινο Ποτάμι" στο OPEN με νέα επεισόδια από την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου. Η δραματική σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη για τη γενοκτονία των Ποντίων θα προβάλλεται όπως παλαιοτέρα, στις 9 μ.μ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις