Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι ακροατές εμπιστεύτηκαν τον «105,5 Στο Κόκκινο» για την ενημέρωσή τους στην κρίση του κορωνοϊου

Ο «105,5 Στο Κόκκινο» κατατάσσεται πλέον στην 3η θέση ανάμεσα στους ενημερωτικούς σταθμούς της Αττικής.

Κατά την περίοδο της πρωτόγνωρης κρίσης του νέου κορωνοϊού που συγκλόνισε, αλλά και ανησύχησε την παγκόσμια κοινότητα, ο «105,5 Στο Κόκκινο» άκουσε και κατανόησε την ανάγκη των ακροατών για έγκυρη και συνεχή ενημέρωση, βασισμένη στη δημοσιογραφική δεοντολογία, τη νηφαλιότητα και την επιστημονική επάρκεια.

Ο «105,5 Στο Κόκκινο» ανέδειξε θέματα που αποσιωπήθηκαν, συντάχθηκε με τα αιτήματα των πολιτών και συμμετείχε δυναμικά στις κοινωνικές διεργασίες. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Ημέρα Δράσης για την υποστήριξη των εργαζομένων στον πολιτισμό, στη διάρκεια της οποίας «πέρασαν» από τα μικρόφωνά του σταθμού σημαντικές φωνές του πληττόμενου κλάδου.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί μεγάλη αύξηση της ακροαματικότητάς του (3,1% επί των ακροατών την περίοδο 9 Μαρτίου με 15 Μαΐου από 2,2% το προηγούμενο δίμηνο). Ο «105,5 Στο Κόκκινο» κατατάσσεται πλέον στην 3η θέση ανάμεσα στους ενημερωτικούς σταθμούς της Αττικής.

Παράλληλα ο σταθμός μας εξακολουθεί να είναι το ραδιόφωνο με τους πιο πιστούς ακροατές, καθώς παραμένουν συντονισμένοι στη συχνότητα για πάνω από 3 ώρες (186 λεπτά) ημερησίως καθιστώντας τον, τον 1ο ραδιοφωνικό σταθμό σε διάρκεια ακρόασης με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις