Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι ακροατές εμπιστεύτηκαν τον 105,5 Στο Κόκκινο για την ενημέρωσή τους στην κρίση του κορωνοϊού

  Κατά την περίοδο της πρωτόγνωρης κρίσης του νέου κορωνοϊού που συγκλόνισε αλλά και ανησύχησε την παγκόσμια κοινότητα, ο 105,5 Στο Κόκκινο άκουσε και κατανόησε την ανάγκη των ακροατών για έγκυρη και...

 

Κατά την περίοδο της πρωτόγνωρης κρίσης του νέου κορωνοϊού που συγκλόνισε αλλά και ανησύχησε την παγκόσμια κοινότητα, ο 105,5 Στο Κόκκινο άκουσε και κατανόησε την ανάγκη των ακροατών για έγκυρη και συνεχή ενημέρωση, βασισμένη στη δημοσιογραφική δεοντολογία, τη νηφαλιότητα και την επιστημονική επάρκεια.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο ανέδειξε θέματα που αποσιωπήθηκαν, συντάχθηκε με τα αιτήματα των πολιτών και συμμετείχε δυναμικά στις κοινωνικές διεργασίες. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Ημέρα Δράσης για την υποστήριξη των εργαζομένων στον πολιτισμό, στη διάρκεια της οποίας «πέρασαν» από τα μικρόφωνα του σταθμού σημαντικές φωνές του πληττόμενου κλάδου.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί μεγάλη αύξηση της ακροαματικότητάς του: 3,1% επί των ακροατών την περίοδο 9 Μαρτίου με 15 Μαΐου από 2,2% το προηγούμενο δίμηνο. Ο 105,5 Στο Κόκκινο κατατάσσεται πλέον στην τρίτη θέση ανάμεσα στους ενημερωτικούς σταθμούς της Αττικής.

Παράλληλα ο σταθμός μας εξακολουθεί να είναι το ραδιόφωνο με τους πιο πιστούς ακροατές, καθώς παραμένουν συντονισμένοι στη συχνότητα για πάνω από 3 ώρες (186 λεπτά) ημερησίως. Με βάση το στοιχείο αυτό, είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός σε διάρκεια ακρόασης, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους!

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο