Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βγήκαν τα μαχαίρια στη δεξιά πολυκατοικία της ενημέρωσης

Προκηρύχθηκε η θέση του διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ

 

Τις θέσεις των δύο διευθυντών Ενημέρωσης προκήρυξε η ΕΡΤ και η προθεσμία λήγει την Κυριακή 24 Μαΐου. Πρόκειται για τη θέση του διευθυντή Περιφερειακών Σταθμών και του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών, που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης. (Παρένθεση: Η γενική διεύθυνση Ενημέρωσης δεν πρόκειται να προκηρυχθεί, όπως λέγεται, με το αιτιολογικό ότι ο σημερινός γενικός Φώτης Καφαράκης δεν έχει ολοκληρώσει θητεία ενός έτους).

Ήδη για τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων έχουν βγει τα μαχαίρια εντός της δεξιάς πολυκατοικίας: ο Δημήτρης Απόκης (κλίμα Σαμαρά) διεκδικεί με πάθος (για να το πούμε κομψά) τη θέση και προτάσσει πτυχία και μεταπτυχιακά που αναφέρονται στην προκήρυξη. Η διοίκηση φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να προκρίνει τον Γιάννη Τρουπή, χωρίς καν πτυχίο, αλλά με βαριά ιστορία για το καλό της παρατάξεως.

Για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ (στην οποία μπήκε χάρη στην προσωπική συνέντευξη με «άριστα» 950/1.000) είχε κάνει την ιστορική συνέντευξη τον Δεκέμβριο 2014 του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά μαζί με τον Γ. Ευθυμίου. Με την κυβερνητική αλλαγή τον Ιούλιο του 2019 ανέλαβε τη μετάβαση του ενημερωτικού της ΕΡΤ στο νέο νεοδημοκρατικό καθεστώς αναλαμβάνοντας μαζί με τον Φ. Καφαράκη, άτυπα ακόμη τότε, τα ηνία της ενημέρωσης.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο