Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Φώτης Κουβέλης, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε αλλιώς», με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10.00 στην ΕΡΤ1.

Κουίζ- Βρείτε τις διαφορές Alpha, Star, ΣΚΑΪ, και οι τρεις πρώτοι στο δελτίο ειδήσεων! Και όμως. Τρεις σταθμοί πανηγυρίζουν για την "πρωτιά" τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τον Φεβρουάριο. Ο Alpha δηλώνει πως «ήταν στην 1η θέση στο σύνολο κοινού με μέσο όρο 23,1% (793.000 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού 8 μονάδες». Ο ΣΚΑΪ δηλώνει επίσης «πρώτος μεταξύ των δελτίων στη ζώνη μετάδοσής του με συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 15,2%». Πρώτο και το Star «για τρίτο συνεχόμενο μήνα με ποσοστό 14,8%, στη ζώνη των 20.00, στις δυναμικές, παραγωγικές ηλικίες του πληθυσμού (18-54), που προτιμούν οι διαφημιστές».

Αν και Αμβρόσιος, στάζει φαρμάκι, λέει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφερόμενη στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων που επιτέθηκε με σφοδρότητα στην ΕΡΤ, η οποία επιχείρησε προ ημερών να παρουσιάσει τη διαμάχη για το μιούζικαλ “Jesus Christ Super Star”.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιες Πρέσπες; Οι συντάξεις είναι το θέμα του

Απλή λογική: Αν ο Κ. Μητσοτάκης πιστεύει στα σοβαρά ότι η κυβέρνηση παζάρεψε το μακεδονικό με τις συντάξεις, προφανώς θεωρεί ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να λυθεί το μακεδονικό εις βάρος της Ελλάδας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο