Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Πάσχα με το Κόκκινο Πασχαλινό και ανάλογο των ημερών διαμορφώνεται το πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο από αύριο Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα περιλαμβάνει ειδικές εκπομπές και αφιερώματα από την Έλλη Λαμπέτη και τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, τον Λέοναρντ Κοέν και τους Joy Division και από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μπαρμπα - Σταύρο Καραμανιώλα στα ήθη και έθιμα διαφορετικών γωνιών της Ελλάδας με πολλή μουσική και τις απαραίτητες ματιές στην επικαιρότητα.

Για τα παιδιά των δημοσιογράφων που έφυγαν από τη ζωή Τη χορήγηση οικονομικού βοηθήματος Πάσχα, ύψους 250 ευρώ, σε τέκνα ηλικίας έως 18 ετών μελών της ΕΣΗΕΑ που απεβίωσαν την τελευταία πενταετία (μετά την 1.1.2013), αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης. Το βοήθημα θα εισπράττει κάθε τέκνο, μέσω τραπεζικού λογαριασμού με συνδικαιούχο τον επιζώντα γονέα ή τον κηδεμόνα ή τον έχοντα την επιμέλειά του.

Υποτροφίες για μεταπτυχιακά σε δημοσιογράφους Την Τρίτη 30 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για πέντε (5) υποτροφίες του Ιδρύματος Γεράσιμου Λύχνου για τις οποίες έχει ευθύνη η ΕΣΗΕΑ. Οι υποτροφίες αφορούν μεταπτυχιακές σπουδές σε ίδρυμα του εξωτερικού σε θέματα που αφορούν τη δημοσιογραφία και είναι ύψους 900 ευρώ τον μήνα για 12 μήνες.

Δείτε όλα τα σχόλια