Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την TV «Τηλεοπτική πραγματικότητα και πολιτισμός: Όψεις - στρεβλώσεις - ανισότητες» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει σήμερα, ώρες 10.00 - 17.00, το Τμήμα Τέχνης και Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη. Οι εργασίες της θα ξεκινήσουν με χαιρετισμό του γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου, που θα εκπροσωπήσει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Με εισηγήσεις τους παρεμβαίνουν οι: Γιούλη Ιεραπετριτάκη, Σοφία Καϊτατζή - Γουίτλοκ, Παύλος Νεράντζης, Άρης Στυλιανού, Στράτος Κερσανίδης, Βάλια Ζαπώνη, Έλσα Δεληγιάννη, Αλέξανδρος Κάρτερ Μπαξ, Φίλιος Στάγκος, Κλέαρχος Τσαουσίδης, Τάσσος Δίκας, Ευτυχία Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Γιώργος Δαρεμάς, Στεφανία Πουλάκη, Χαρά Καφαντάρη, Ιωάννα Αθανασάτου, Ευάγγελος Λιότζης, Χριστίνα Αδάμου.

Η ημερίδα περιλαμβάνει τέσσερις κύκλους συζητήσεων: ιδιωτική τηλεόραση, δημόσια τηλεόραση, συμμετοχή των πολιτών, γυναίκα και τηλεόραση.

Ελληνοτουρκικές σχέσεις Απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν σήμερα τον ελληνικό λαό για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα επιχειρούν να δώσουν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκπομπή «Checkpoint Alpha» το Σάββατο στη 1.15 μετά τα μεσάνυκτα.

Αναληθή τα σενάρια περί πώλησης της “Καθημερινής” Αυτό ανακοίνωσε η εφημερίδα συμπληρώνοντας ότι «καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο