Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης ανέλαβε τη νευραλγική θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Epsilon. Έχει εμπειρία τριάντα χρόνων στη δημοσιογραφία, αρχικά στις εφημερίδες ("Εξόρμηση", "Μεσημβρινή") και στη συνέχεια από επιτελικές θέσεις και στην τηλεόραση (Mega, Alpha, ΕΡΤ). Από νωρίς ανήκε στην ομάδα του Νίκου Χατζηνικολάου και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον όμιλο της Real, στη θέση του διευθυντή του Real FM.

Με μετεγγραφές συνεχίζει να ενισχύεται ο Alpha Μετά την ανακοίνωση για τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού, το κανάλι προχώρησε σε συνεργασία και με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

«Γυναικείο μαγκαζίνο» ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ Επειδή όμως εμείς εδώ στην «Α» πολλά έχουμε γράψει για το θέμα «Σεξισμός και ΜΜΕ», οφείλουμε να διαπιστώσουμε ότι η νέα σαββατιάτικη εκπομπή βρίθει έμφυλων διακρίσεων και αναπαράγει όλα τα στερεότυπα για τις γυναίκες. Τουλάχιστον σε επίπεδο προθέσεων. Όπως ενημερώνει ο ΣΚΑΪ, «η εκπομπή θα ενημερώνει προσφέροντας γρήγορες, πρακτικές προτάσεις και λύσεις για όλα τα καθημερινά θέματα που απασχολούν τις γυναίκες του σήμερα». Και τι απασχολεί τις γυναίκες σήμερα; Τα... συνήθη: «Η σωστή διατροφή, η ομορφιά, η ευεξία, η άσκηση, η μόδα, το παιδί και το wellbeing γενικότερα». Γενικότερα, πολύ '90s...

Δείτε όλα τα σχόλια