Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Γιάννης Δραγασάκης στον Ν. Μερτζάνη Απόψε, ώρα 18.45, έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρώτη της νέας ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μπροστά στα γεγονότα» με τον Νίκο Μερτζάνη. Πληροφορίες αναφέρουν...

Ο Γιάννης Δραγασάκης στον Ν. Μερτζάνη Απόψε, ώρα 18.45, έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρώτη της νέας ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μπροστά στα γεγονότα» με τον Νίκο Μερτζάνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος καλεσμένος θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, σε απευθείας μετάδοση από τη Βουλή, φιλοξενείται στην εκπομπή Focus με τον Πάνο Χαρίτο απόψε το βράδυ στις 23.00 στην ΕΡΤ1.

Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είναι οι καλεσμένοι της Έλλης Στάη, απόψε στις 23.00, στο Open.

Διήμερο αντιφασιστικό αφιέρωμα θα μεταδώσει η ΕΡΤ το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή, με αφορμή την επέτειο επιβολής της χούντας το 1967. Όλες οι ενημερωτικές εκπομπές θα είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του αφιερώματος. Στα στούντιο της ΕΡΤ θα φιλοξενηθούν ιστορικοί της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, ειδικοί επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ακτιβιστές, δικηγόροι που υπερασπίζονται θύματα ρατσιστικής βίας, αντιστασιακοί κατά της δικτατορίας και συγγενείς θυμάτων του φασισμού. Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν η ανάλυση των αιτίων που οδήγησαν στην επταετή χούντα, η βία της στρατοκρατίας και η αντίσταση των πολιτικών ακτιβιστών αλλά και η σύνδεση με τη ζοφερή πραγματικότητα του σήμερα, όπως αυτή διαφαίνεται από την άνοδο της Ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο