Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδήλωση του ΕΑΠ: Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι; (Video)

Σήμερα Τετάρτη στις 17:00 η εκδήλωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα «Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι;».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοίκησης του ΕΑΠ στην Αθήνα (Πλατεία Κάνιγγος, Τζωρτζ 4) με ομιλητές/τριες: Β. Γούναρης, Α. Ηρακλείδης, Α. Λιάκος, Α. Σκουλαρίκη και Σ. Αναγνωστοπούλου, Σ. Δανέλλης, Γ. Μπουτάρης.

Να σημειωθεί ότι καλεσμένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης, ο οποίος όμως απέσυρε την συμμετοχή του, όπως επιβεβαίωσε στην "Αυγή" ο πρόεδρος του ΕΑΠ, B. Καρδάσης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποφάσισε να εγκαινιάσει τον κύκλο των εκδηλώσεων του, για σημαντικά ζητήματα του δημόσιου βίου με μια συζήτηση με τίτλο «Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι;», με στόχο να προκύψει διάλογος ανάμεσα σε ειδικούς επιστήμονες και πολιτικούς παράγοντες, ώστε να ακουστούν διαφορετικές απόψεις και κυρίως να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση υψηλού πολιτικού και επιστημονικού προβληματισμού.

Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το επόμενο βήμα

Θα ξημερώσει μια άλλη μέρα στις 21 Αυγούστου για την Ελλάδα; Για την καθημερινότητα του καθενός από μας η πρώτη απάντηση είναι όχι. Ούτε θα βρει κάθε άνεργος δουλειά, ούτε θα πάψουμε να μετράμε αν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο