Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απλήρωτους άφησε ο ΕΟΠΥΥ τους Φαρμακοποιούς θυμίζοντας την μαύρη εποχή Λυκουρέντζου- Σαλμά

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

"Πρωτοφανές. Ο ΕΟΠΥΥ σήμερα, τελευταία μέρα του Ιουνίου, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ τις συνταγές των ασφαλισμένων του για τον μήνα Απρίλιο, όπως θα έπρεπε να κάνει σύμφωνα με τις συμβατικές του υποχρεώσεις" έγραψε στο facebook η φαρμακοποιός Georgia A Karli σημειώνοντας ότι έως τώρα δεν τους έχει δοθεί καμία εξήγηση από τους αρμόδιους φορείς.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Φαρμακοποιού Georgia A Karli στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Πρωτοφανές. Ο ΕΟΠΥΥ σήμερα, τελευταία μέρα του Ιουνίου, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ τις συνταγές των ασφαλισμένων του για τον μήνα Απρίλιο, όπως θα έπρεπε να κάνει σύμφωνα με τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Αυτό σημαίνει οτι οι φαρμακοποιοί σήμερα δεν μπόρεσαν

1) Να εξοφλήσουν τους προμηθευτές τους,

2) Να πληρώσουν τις εισφορές τις δικές τους και του προσωπικού τους.

3) Να πληρώσουν τους μισθούς του προσωπικού τους,

4) Να πληρώσουν φορολογικές τους εκκρεμότητες

5) Δόσεις δανείων

6) Οτιδήποτε απαιτείται να εξοφληθεί από αυτό το εισόδημα τους, σύμφωνα με τις οικογενειακές και προσωπικές τους ανάγκες.

Οι φαρμακοποιοί ΔΕΝ είναι ένας πλούσιος κλάδος αλλά στην πλειοψηφία τους μικρά και μικρομεσαία φαρμακεία της γειτονιάς, του απομακρυσμένου χωριού, του απομονωμένου νησιού.

Ήταν επιστήμονες της 1ης γραμμής και εργάστηκαν με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας COVID-19.

Οι φαρμακοποιοί σήμερα θυμήθηκαν την μαύρη εποχή Λυκουρέντζου- Σαλμά και ΙΣΩΣ εκτίμησαν την απόλυτη συνέπεια των πληρωμών τους κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και με υπουργούς τους Ξανθό- Πολάκη.

Έως τώρα δεν τους έχει δοθεί καμία εξήγηση από τους αρμόδιους φορείς.

Η δικαιολογία πως ευθύνεται υπάλληλος του Υπ. Υγείας, είναι τουλάχιστον αστεία. #κανονικοτητα #κυβέρνηση_τσίρκο. (Διευκρίνηση επειδή μου ζητήθηκε).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις