Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θετική και τρίτη τουρίστρια σε τεστ κορωνοϊού στην Κρήτη

Θετική στον κορονοϊό αποδείχθηκε και τρίτη τουρίστρια που έφτασε στην Κρήτη αεροπορικώς για να κάνει τις διακοπές.

Θετική στον κορονοϊό αποδείχθηκε και τρίτη τουρίστρια που έφτασε στην Κρήτη αεροπορικώς για να κάνει τις διακοπές.

Πρόκειται για νεαρή φίλη της 20χρονης από τη Γερμανία, που είχε εντοπιστεί νωρίτερα, έπειτα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Όταν η πρώτη νεαρή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, οι αρχές αναζήτησαν τη φίλη της στο πλαίσιο της διαδικασίας ιχνηλάτησης, καθώς οι δύο κοπέλες είχαν ταξιδέψει μαζί. Η δεύτερη κοπέλα υποβλήθηκε επίσης σε τεστ και οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο – καραντίνα, στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Οι δύο κοπέλες θα παραμείνουν σε απομόνωση τις επόμενες μέρες και όπως έγινε γνωστό για την ώρα δεν παρουσιάζουν συμπτώματα του ιού.

Στο ίδιο ξενοδοχείο – καραντίνα φιλοξενείται και η πρώτη τουρίστρια, που είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό μετά την έναρξη των διεθνών πτήσεων. Πρόκειται για 20χρονη από τη Ρουμανία, η οποία ταξίδεψε μαζί με τον σύντροφό της.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις