Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του φαρμακείου στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς (Video)

Για την ανακατασκευή και αναβάθμιση του φαρμακείου του Γενικού νοσοκομείου «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» μίλησε ο διοικητής του νοσοκομείου Βασίλης Κεκερής στην ΕΡΤ.

«Το Νοσοκομείο μας συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων Νοσοκομείων της χώρας, πρώτο φαρμακείο στο ΕΣΥ που υιοθετεί σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής για τον αυτοματοποιημένο έλεγχο των χορηγούμενων φαρμάκων, των αποθεμάτων, των εκτελούμενων συνταγών καθώς και την επιτήρηση της πορείας των φαρμάκων από το ράφι μέχρι τον ασθενή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου.

«Τα φάρμακα που διατίθενται στους νοσηλευόμενους και παρέχονται στους εξωτερικούς ασθενείς, ελέγχονται με οπτικούς ανιχνευτές και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση επιτυγχάνοντας πλήρη έλεγχο και διαφάνεια στην διαχείριση και ασφάλεια για τον ασθενή αλλά και περιορισμό του κόστους, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΕΡΤ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το κάρο της Ν.Δ. έχει κολλήσει στη λάσπη

Όσο μπαίνουμε στο φθινόπωρο, τόσο ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο που διαμορφώθηκε μετά τις 21 Αυγούστου και τη λήξη των προγραμμάτων. Η κυβέρνηση προχωράει στην υλοποίηση των εξαγγελιών της ξεκινώντας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο