Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ποια αριστεία; Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: Ο διευθυντής μου δεν κρίνεται από τα πτυχία, αλλά από την εμπιστοσύνη μου!

Απολογούμενος βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης για τον διορισμό αποφοίτου Λυκείου ως διευθυντή του γραφείου του με μισθό κατηγορίας ΠΕ... "Ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει δέκα πτυχία"!

Απολογούμενος, απέναντι και σε οπαδούς της παράταξής του, βρέθηκε το σαββατοκύριακο ο Άδ. Γεωργιάδης μόλις έγινε γνωστός ο διορισμός του πολιτικού του φίλου Γ. Θεοδωράτου ως διευθυντή του πολιτικού γραφείου του στο υπουργείο, και μάλιστα με τον ανώτερο μισθό της ΠΕ κατηγορίας, παρ' ότι κατέχει μόνον απολυτήριο Λυκείου...

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναγκάστηκε να απαντήσει πολλές φορές στα δηκτικά σχόλια του Twitter για να καταλήξει κυνικά να εκφράσει τη θέση: "Ο διευθυντής ενός υπουργικού γραφείου δεν κρίνεται από τα τυπικά του προσόντα, αλλά από την εμπιστοσύνη που του έχει ο υπουργός. Και ο υπουργός κρίνεται συνολικά από το αποτέλεσμά του. Ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει δέκα πτυχία για όσους γνωρίζουν"!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του επισήμαναν ότι ο ίδιος και η Ν.Δ. είχαν επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση Καρανίκα, αλλά ο Άδ. Γεωργιάδης δήλωσε... θιγμένος από τη σύγκριση και επέμεινε: "Θα κριθώ συνολικά από το αποτέλεσμα", "ο κ. Θεοδωράτος είναι καταπληκτικός συνεργάτης" έγραφε και ξαναέγραφε.

Στο κενό, μάλιστα, έπεσε η προσπάθεια "γαλάζιων" τρολ να αποδώσουν σε νόμο του ΣΥΡΙΖΑ την υψηλή αμοιβή, καθώς οι χρήστες του Twitter προκάλεσαν τον υπουργό να αλλάξει τον νόμο, όπως έκαναν με τόση ευκολία με τις ρυθμίσεις υπέρ των εργαζομένων τις οποίες κατήργησε ο Γ. Βρούτσης.

Στο τέλος ο Άδ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το θεσμικό πλαίσιο υπάρχει από το 2011, όταν πρωτοέγινε υπουργός... "Αν το έργο μου δεν είναι καλό, τότε να με κατηγορήσετε" επέμεινε διεκδικώντας για τον εαυτό του και την κυβέρνησή του το δικαίωμα να κρίνονται στο τέλος και εκ του αποτελέσματος, δηλαδή να μην κρίνονται...

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο