Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ. Κάτσης: Ένα από τα πιο αξιόλογα δημόσια κανάλια η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ

Eurokinissi

Από την έρευνα του Reuters Institute της Οξφόρδης προκύπτει ότι η ΕΡΤ για το διάστημα 2016- 2019 το δημόσιο δίκτυο ανήκει στα “μη λαϊκίστικα” κανάλια, σε αντιδιαστολή με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που θεωρεί ότι ρέπει περισσότερο στον λαϊκισμό

"Σύμφωνα με το Reuters Institute της Οξφόρδης η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ κατατάχθηκε ως ένα από τα πιο αξιόλογα δημόσια κανάλια, ενώ ο skai κατατάχθηκε στη λίστα των καναλιών με το πιο λαϊκιστικό κοινό" σχολιάζει με νόημα ο Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης, με αφορμή την έρευνα του Reuters Institute της Οξφόρδης.

 

Η έρευνα του Reuters Institute της Οξφόρδης που μελετά τη στάση του κοινού καταλήγει σε συμπεράσματα αφενός μεν για την πολιτική στάση των μέσων, αλλά και το βαθμό που αυτά υποκύπτουν στον πειρασμό του λαϊκισμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για την ΕΡΤ το διάστημα 2016- 2019 η έρευνα θεωρεί ότι το δημόσιο δίκτυο ανήκει στα “μη λαϊκίστικα”, σε αντιδιαστολή με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που θεωρεί ότι ρέπει περισσότερο στον λαϊκισμό.

O βουλευτής Θεσπρωτίας, στην ανάρτησή του, επισυνάπτει το σχετικό δημοσίευμα ατο το documentonews.gr.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις