Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Στ. Πέτσας προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το “άδειασμα” σε Αντ. Σαμαρά

Eurokinissi

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε το γεγονός το ότι ούτε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι έγινε αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Απαντήσεις στο γιατί δεν τοποθετήθηκε στην αντιπροεδρία της Κομισιόν ο Αντώνης Σαμαράς επιχείρησε να δώσει  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Σημειώνεται ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς έγινε αντιπρόεδρος της Κομισιόν παρότι η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να μην προτείνει τον πρώην πρωθυπουργό με την αιτιολογία πως δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ανάλογη θέση.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για την θέση του αντιπροέδρου που ανέλαβε ο Μαργαρίτης Σχοινάς χαρακτηρίζοντάς την ως «ψήφο εμπιστοσύνης» για τη χώρα.

Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να εξασφαλίσει θέση αντιπροέδρου για τον πρώην πρωθυπουργό και επιδίωξε να αναλάβει ένα παραγωγικό χαρτοφυλάκιο. Ισχυρίστηκε ότι η στην πορεία εμφανίστηκε ένα άλλο χαρτοφυλάκιο και η αντιπροεδρία και «πήραμε την ευκαιρία».

Μάλιστα ο Στ.Πέτσας επικαλέστηκε το γεγονός ότι ούτε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι έγινε αντιπρόεδρος, λέγοντας πως από αυτό και φάνηκε πόσο ρευστό ήταν το ζήτημα στη διαμόρφωση των χαρτοφυλακίων.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις