Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στ. Αραχωβίτης: Φιάσκο της ΝΔ στην Προανακριτική (Video)

«Όταν δεν τολμάς καν να κατονομάσεις κάποιον ως φυσικό αυτουργό, αποκαλύπτεται το μέγιστο του φιάσκου»

«Για πρώτη φορά είχαμε τέτοια εικόνα Κοινοβουλίου. Για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά είχαμε άδεια έδρανα της κυβέρνησης» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και έκανε λόγο για φιάσκο της ΝΔ στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν έχει προηγούμενο να μην υπάρχει στη Βουλή τουλάχιστον ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο πρωθυπουργός που είναι ο αρχηγός της κυβέρνησης.

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισήμανε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ΝΔ, αυτό που «φαίνεται και αποτυπώνεται στον κόσμο είναι ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε να ταυτιστεί με αυτό το φιάσκο. Από την πρώτη μέρα, από τις τοποθετήσεις των συναδέλφων, του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού και του Δ. Παπαγγελόπουλου, φάνηκε ότι είναι φιάσκο. Πρώτη φορά έχουμε να κατηγορείται ο ηθικός αυτουργός και να γίνεται προανακριτική, χωρίς να κατονομάζεται ο φυσικός. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι φιάσκο από την αρχή».

Ο Στ. Αραχωβίτης ανέφερε ότι με εικασίες παραπέμπεται πρώην υπουργός, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία λογική ρεβανσισμού και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής. «Όταν έχεις απτές αποδείξεις, βεβαίως και να πας. Όταν δεν τολμάς καν να κατονομάσεις κάποιον ως φυσικό αυτουργό, αποκαλύπτεται το μέγιστο του φιάσκου» σημείωσε.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις