Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Κ. Φρουζής παραδέχεται ότι ο Ν. Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης της Novartis

Eurokinissi

Παράλληλα ομολόγησε ότι το 2015 είχε απευθυνθεί όχι μόνο στον Κυρ. Μητσοτάκη αλλά και στον Γ. Στουρνάρα για να τον βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας

Σε μία ακόμη παλινωδία υπέπεσε ο πρώην επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, αφού παραδέχτηκε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, πως ο Ν. Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης της εταιρείας, γεγονός που είχε αρνηθεί κατά τη χθεσινή του εξέταση στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Ο Κ. Φρουζής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δήλωσε ακόμα πως... δεν θυμάται αν ο κ. Μανιαδάκης ήταν και σύμβουλος υπουργών κατά την ίδια περίοδο, χωρίς όμως και να το διαψεύσει.

Σύμφωνα πάντα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Φρουζής ομολόγησε ότι το 2015 είχε απευθυνθεί όχι μόνο στον Κυρ. Μητσοτάκη αλλά και στον Γ. Στουρνάρα για να τον βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της σημερινής του κατάθεσης, ο Κ. Φρουζής παραδέχτηκε τα δύο μέιλ, παρόλο που κατά το παρελθόν είχε ισχυριστεί πως με τον Γ. Στουρνάρα διατηρούσε μόνο τυπικές σχέσεις.

Πηγή φωτογραφίας: efsyn.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις