Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει ασύδοτη αγορά εργασίας εξυπηρετώντας τους λίγους (Video)

«H ΝΔ καταργεί το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων και μειώνει τα πρόστιμα για τις υπερωρίες κατά 15 φορές», επεσήμανε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

«Χρειάζεται διάλογος των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφερόμενος σε θέματα όπως η προστασίας της α' κατοικίας καθώς «πλήττονται τα εργασιακά δικαιώματα των πολιτών» από την κυβέρνηση.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να προσθέσει μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι «η ΝΔ καταργεί το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων και μειώνει τα πρόστιμα για τις υπερωρίες κατά 15 φορές. Θέλει να δημιουργήσει μια ασύδοτη αγορά εργασίας εξυπηρετώντας τους λίγους».

Όσον αφορά στο προσφυγικό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για αναποτελεσματικότητα της ΝΔ, η οποία «λαΐκισε προεκλογικά και δεν μπορεί αν αντιμετωπίσει τους δικούς της δημάρχους και τον κόσμο της».

«Η κυβέρνηση, χρειάζεται άμεσα να κάνει ευρωπαϊκές συμμαχίες ζητώντας εφαρμογή της μετεγκατάστασης άμεσα», σημείωσε αναφερόμενος στο ίδιο ζήτημα ο Θ.Θεοχαρόπουλος προσθέτοντας ότι παράλληλα, πρέπει να πραγματοποιηθούν μεταφορές προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα, άμεσα.

«Είναι εκτός κοινοτικού δικαίου να βάζουμε τους πρόσφυγες σε κλειστά κέντρα κράτησης», προειδοποίησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες Ασύλου πρέπει να ενισχυθούν καθώς τους επτά μήνες της διακυβέρνησης από τη ΝΔ «έμειναν χωρίς νοσηλευτές και γιατρούς».

Παράλληλα, ο Θ.Θεοχαρόπουλος επεσήμανε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις Μητσοτάκη, η αύξηση του κατώτατου μισθού πάει για τον Ιούνιο, ενώ η ανάπτυξη αναμένεται να είναι μισή σε σχέση με τις προβλέψεις της ΝΔ».

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις