Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ.Σαρακιώτης: Ξεχάσατε τι έλεγε προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης και για τα Εξάρχεια κ. Χρυσοχοΐδη (Video)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στις 11/9/2016 στην εφημερίδα REAL News όπου δήλωνε χαρακτηριστικά ότι «θα τελειώσω τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα»

Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Παύλου στον ΣΚΑΪ, σχετικά με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων, ότι: «ποτέ δεν είπε κανείς ότι σε ένα μήνα τελειώνουμε με τα Εξάρχεια και θα ήταν ουτοπικό να το πει» δεν έμεινε ασχολίαστη από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη.

Ο ίδιος υπενθυμίζει στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη, «τις οποίες και έκαναν σημαία τα στελέχη της ΝΔ».

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στο φύλλο της 11ης Σεπτεμβρίου 2016 της εφημερίδας REAL News όπου και δήλωνε χαρακτηριστικά ότι «θα τελειώσω τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις