Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρ.Αλεξιάδης: Αποτέλεσμα πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ η μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας (Ηχητικό)

Eurokinissi

«Η μείωση κατά 99% περίπου στη χρήση της πλαστικής σακούλας ήταν αποτέλεσμα πολιτικής επιλογής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας τη στάση της ΝΔ η οποία καταψήφισε το μέτρο

Να συγκρίνουν πότε τα πράγματα ήταν καλύτερα στον εργασιακό τομέα κάλεσε τους πολίτες o αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

«Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε εξασφάλιση μισθών, προστασία των εργασιακών σχέσεων, έλεγχοι από το Σώμα Επιθεώρησης Ελεγκτών Εργασίας ή τώρα με την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων σε όλους τους τομείς και το φάσμα των απολύσεων, φέρνοντας ως παράδειγμα τους εργαζόμενους στις τράπεζες και στα Λιπάσματα της Καβάλας», σημεώισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ALPHA 98,9.

Ο ίδιος τόνισε την αναντιστοιχία των προεκλογικών λόγων της ΝΔ σε σχέση με το τι συμβαίνει στο προσφυγικό, στις αναφορές των κυβρενητικών στελεχών περί «νόμου και τάξης», στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό και στάθηκε ιδιαίτερα στις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ περί μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών και στη «διάψευση που βιώνει η μεγάλη πλειοψηφία, βλέποντας την κατώτερη ασφαλιστική εισφορά να αυξάνεται από τα 185 στα 220 ευρώ».

Τέλος, υπενθυμίζοντας τις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει η ΝΔ για τη φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στο «καθ΄ όλα επιτυχημένο μέτρο του περιβαλλοντικού τέλους για τη χρήση πλαστικής σακούλας, με τα αποτελέσματά του να τυχαίνουν καθολικής παραδοχής, φέρνοντας ως παράδειγμα ρεπορτάζ της "Καθημερινής"».

«Η μείωση κατά 99% περίπου στη χρήση της πλαστικής σακούλας ήταν αποτέλεσμα πολιτικής επιλογής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας τη στάση της ΝΔ η οποία καταψήφισε το μέτρο, κάνοντας λόγο μάλιστα για κατάργησή του.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις